De här muffinsen är smarriga, matiga och enkla att göra. Ta med dem på utflykten eller mumsa på dem hemma till kvällsfikat.
2 gula lökar
2 msk rapsolja
250 g kesella
1 ägg
1 msk mannagryn
½ dl riven parmesan
½ dl rostade pinjenötter
1 msk finklippt gräslök
½ tsk salt
1½ krm nymald svartpeppar
Gör så här:
Sätt ut 6 stora muffinsformar på en plåt eller sätt mindre formar i en muffinsform
Sätt ugnen på 200 grader
Skala och finhacka löken
Fräs löken guldgul i stekpannan
Blanda kesella, ägg, mannagryn, riven parmesan och lök i en bunke
Smaka av med salt och peppar
Grädda i 25 minuter, ta ut dina muffins och dekorera med gräslök och pinjenötter.
Grädda ytterligare 5 minuter.
Ät som de är eller servera med rökt skinka!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar